BirdieMonday

Birdie invitere alle diskgolfentusiaster til en endagsturnering på Solør Diskgolfbane 2. pinsedag. Turneringen er en PDGA sanksjonert C-Tier. Dette betyr at spillerne får ratingpoeng på den profesjonelle diskgolf-rangeringen og må følge PDGA sine offisielle regler.

FORMAT
Det spilles to runder shotgun. Det vil si at alle spillerne fordeles på 4'er fligther på alle hull og starter samtidig. Det spilles Solør BLUE begge runder. Vi tar forbehold om at vårflommen slår til på banen slik at vi må gjøre justeringer. Hvis dette skjer kommer vi til å ta utgangspunkt i Solør HVIT og gjøre denne så underholdene og interessant som mulig.

Turneringen har følgende klasser:

  • Open

  • Dame

  • Rekreasjon (MA4 - PDGA rating under 850)

  • Junior

PÅMELDING
Påmeldingsavgiften er kr. 300,- for alle klasser. Denne avgiften skal betales via Paypal ved påmeldingen i Discgolfscene.

Om en spiller melder seg på uten å betale vil denne påmeldingen bli strøket uten forvarsel og spilleren må melde seg opp til turneringen på nytt.

Påmeldingen har kun en fase, og åpner 14. mai kl 20:00. 

ANSVAR

Arrangør er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller sykdomstilfeller under arrangementet. Ved å fullføre påmeldingen til et av våre arrangementer bekrefter du at du godtar vår ansvarsfraskrivelse