Les mer om oss

VÅRE TEAM-SPILLERE


Team Birdie

Jan Finborud

Jan er en trivelig og blid kar fra Hamar, som skaper like god stemning både på og utenfor banen. Han startet sin diskgolfkarriere på begynnelsen av 80-tallet, men er i dag mer ivrig enn noen gang. Han har utallige timer med dugnad for Hamar Frisbee Club og Ankerskogen DiskgolfPark. 

Vi ser på Jan som en god ambassadør for diskgolf og en perfekt kar for Team Birdie!

Suksesser

Norgesmester i Grandmaster 2017

Norgesmester Pargolf Grandmaster 2020

Team Birdie

Tuva Bjaadal

Tuva er ei ung og blid jente fra Elverum, med et stort talent innen diskgolf. Hun har vist meget god utvikling, spesielt det siste året. Tuva har i år tatt steget og deltatt i mange store turneringer.   Vi har troen på at hun kommer til å bli en av de ledende diskgolferne på damesiden i Norge i årene som kommer. 

Suksesser

1. Plass Mjøstur Del 3 Lillehammer 2022

2. Plass Mjøstur Del 1 Solør 2022

2. Norgesmesterskapet i Diskgolf 2022

Team Birdie

Torjus Sandermoen Øwre

Torjus har over flere sesonger vist sitt store talent i diskgolf. Unggutten fra Solør har et toppnivå som kan sammenlignes med de beste i Norge. Torjus har alltid et smil på lur, og er ikke redd for å vise hva han kan!

Suksesser

1. Plass Junior Classic Sheep Fever 2022
1. Plass Junior Pre-NM Hamar 2021
1. Plass Junior Sandnes Open 2021
1. Plass Junior Karmøy Open 2021
1. Plass Junior Toten Open 2021
Og en rekke andre gode plasseringer.

Team Birdie

Evald Sandermoen Øwre

Evald har har tatt diskgolfmiljøet i Norge med storm, da han etter kun kort tid kunne måle seg med de beste i Norge. Han spiller nå sitt første år i open, og skal nå måle krefter mot de beste i landet. Evald er en god ambassadør for Solør og diskgolfmiljøet i distriktet.

Suksesser

Norgesmester junior 2021

3. Plass EDGF 2021 European Junior Disc Golf Championship 

1. Plass sammenlagt i Norgescup for junior 2020

1. Plass sammenlagt i Norgescup for junior 2021

Team Birdie

Tobias Kristiansen

Tobias er en gladlaks fra Toten. Tobias ble introdusert for sporten i 2020, og har siden vist stor iver og fremgang. Mange vil påstå at Totningens største talent er av en mer kunstnerisk art. Han har allerede rukket å skape seg et navn både nasjonalt og internasjonalt med dye av disker under navnet Toby Dyes. 

Suksesser

Norges beste disk dyer med kunder fra hele verden

Team Birdie

Henrik Abell Larsen

Henrik kommer opprinnelig for Hamar, men spiller for Gjøvik frisbeeklubb. Han hevder seg helt i toppsjiktet i alle nasjonale turneringer og er mest kjent for sin lange og presise forehand. Henrik er en seriøst, men særdeles trivelig diskgolfutdøver.  

Suksesser

1. Plass Vestfold Disc Golf Tour 2017

1. Plass Mjøstur 2017

3. Plass NC1 Solør Open 2022

7. Plass Norgesmesterskapet i Diskgolf 2022

GRUNNLEGGERE


Grunnlegger av Birdie

Knut Hummelvoll

Knut har vært med i diskgolfsirkuset helt siden slutten av 70-tallet. Han har deltatt på utallige nasjonale og flere internasjonale turneringer på høyt nivå, og konkurrerer fortsatt på høyt nivå. Han har de siste årene vært en ivrig pågangsdriver i Hamar Frisbee Club, både i styret og gjennom utallige timer med dugnad. Gjennom de siste årene har Knut vært med på å bygge opp flere diskgolfbaner og har i tillegg hatt ansvaret for flere en rekke store nasjonale diskgolfarrangementer. 

Kontakt

knut@birdiediskgolf.no

Grunnlegger av Birdie

Tom Erik Kristiansen

Tom Erik er i eliten blant Norges diskgolfere. Han har et meget høyt toppnivå, gode ferdigheter og en finslepen teknikk. Tom Erik har alltid et smil på lur og kjennetegnes som god stemning ute på banen. Tom Erik har i flere år vært med å trekke i tråene i Hamar Frisbee Club, og har vært sterkt involvert i banebygging og turneringer i nærmiljøet. I tillegg har Tom Erik brukt utallige timer på opplæring og veiledning av andre spillere, spesielt yngre talenter.   

Kontakt

tom.erik@birdiediskgolf.no

Grunnlegger av Birdie

Sondre Skulstad

Sondre har stor lidenskap for diskgolf og har siden han ble introdusert i 2016 hatt utallige dugnadstimer for å skape fribeeglede i Solør. Gruegutten er en av grunnleggerne av Solør Frisbeeklubb og en av hovedarkitektene bak Solør Diskgolfbane og har stor grad for ansvar for at banen i dag fremstår som en av Norges beste skogsbaner. Han har bakgrunn i pedagogikk og arbeider daglig som lærer på en barneskole i nærmiljøet, noe som kommer godt med i kursing og veiledning innen diskgolf. 

Kontakt

sondre@birdiediskgolf.no