Våre samarbeidspartnere

We Are Disc Golf er landets desidert største på diskgolf. De leverer alt du trenger, om du er nybegynner, erfaren eller ønske bygge din egen diskgolfbane. De har også sitt eget merke for disker og utstyr som heter Guru Disc Golf. Vi er stolte av å være en samarbeidspartner med We Are Disc Golf. Les mer om We Are Disc Golf Disc Golf på deres nettside.

Vi har et tett samarbeid med Tjing. Vi benytter tjenesten for alle våre registreringer på turneringer og arrangementer. Tjing er ikke bare et scoringssystem, men et nettsted og en app for å utvikle spillet ditt, finne nye baner og følger din og andres historikk. Les mer om Tjing på deres nettside.

Etter mer enn førti års kontinuerlig produktutvikling har Craft nådd langt. Fra høyteknologiske laboratorier og eliteutøveres arbeid til en dyp innsikt i ansvaret som følger med det å være et ledende varemerke innen sportsklær, er reisen ledsaget drømmer, inspirasjon og bærekraftig vekst. Birdie er stolte av å benytte Craft som sin kleslevrandør.

Flisa Trykkeri er en kunnskaps- og produksjonsbedrift som effektivt hjelper deg å kommunisere med dine omgivelser. Vårt fokus er å finne de beste løsningene for deg. Humor og evnen til ta seg selv uhøytidelig mener vi er et godt utgangspunkt for å komme dit vi ønsker.

Flisa Trykkeri leverer trykkartikler av høyste kvalitet.

Toby Dyes er verdenskjent for sin kunst (dye) på disker. Hans disk-dye er å se over hele verden. Vi er stolte over å sammarbeide med Toby!