Mjøstur 2023


Mjøstur er en tradisjonsrik diskgolf turnering på innlandet. Turneringen arrangeres av Birdie i samarbeid med de lokale klubbene i Innlandet, og er brakt på banen av WeAreDiscGolf. Dette skal være en turnering med høy kvalitet for spillere på alle ferdighetsnivå. Turneringen spilles over tre helger og 6 baner. Det kjempes om sammenlagtseier i klassene Open, Dame, Junior og Rekreasjon. Det utbetales pengepremier i Open og Dame, og gavekort i Junior og Rekreasjon. I tillegg kjempes det om retten til å få navnet sitt på vandrepokalen for Mjøstur, og ha den på peishylla i ett år.

Turneringen er en PDGA sanksjonert C-Tier. Dette betyr at spillerne får ratingpoeng på den profesjonelle diskgolf-rangeringen og må følge PDGA sine offisielle regler.


FORMAT
Det spilles to runder shotgun hver dag. Det vil si at alle spillerne fordeles på 4'er fligther på alle hull og starter samtidig. Turneringen spilles 2 runder av 18 hull per bane, per dag. 

PÅMELDING
Påmeldingsavgiften for hver av turneringshelgene er kr. 600,- for seniorklasser og kr. 300,- for juniorklassen. Denne avgiften skal betales via Paypal ved påmeldingen i Discgolfscene.

Om en spiller melder seg på uten å betale vil denne påmeldingen bli strøket uten forvarsel og spilleren må melde seg opp til turneringen på nytt.

Påmeldingen har kun en fase, og åpner på følgende tidspunkt:

  • Mjøstur Del 1 Solør/Elverum 5. februar kl 20:00.
  • Mjøstur Del 2 Hamar/Moelv 5. mars kl 20:00
  • Mjøstur Del 3 Valdres/Lillehammer 5. april kl 20:00 
ANSVAR

Arrangør er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller sykdomstilfeller under arrangementet. Ved å fullføre påmeldingen til et av våre arrangementer bekrefter du at du godtar vår ansvarsfraskrivelse.

29. - 30. april

Første del av mjøstur besøker vi Solør Diskgolfbane på Flisa og Løvbergsmoen DiskGolfPark på Elverum. 

CADDYBØKER


13. - 14. mai

Andre del av mjøstur besøker vi Ankerskogen FrisbeeGolfPark på Hamar og Moelv Frisbeegolfbane.

3. - 4. juni

Siste del av mjøstur besøker vi Valdres Discgolfpark og Skogen Diskgolfbane på Lillehammer.