Frozen Birdies

Frozen Birdies

Frozen Birdies arrangeres søndag 29. oktober på Løbergsmoen på Elverum. Turneringen arrangeres av Birdie i samarbeid med Elverum Frisbee Klubb.

Turneringen er en PDGA sanksjonert C-Tier. Dette betyr at spillerne får ratingpoeng på den profesjonelle diskgolf-rangeringen og må følge PDGA sine offisielle regler.


FORMAT
Det skal spilles to runder shotgun. Det vil si at alle spillerne fordeles på 4'er fligther på alle hull og starter samtidig. Det spilles samme 18 hulls layout begge runder.


PÅMELDING
Påmeldingsavgiften for Frozen Birdies er kr. 300,-. Denne avgiften skal betales via Paypal ved påmeldingen i Discgolfscene.
Om en spiller melder seg på uten å betale vil denne påmeldingen bli strøket uten forvarsel og spilleren må melde seg opp til turneringen på nytt.
Turneringen har totalt 72 plasser. Påmeldingen har kun en fase, og denne starter 6. oktober. 


ANSVAR
Arrangør er ikke ansvarlig for eventuelle skader eller sykdomstilfeller under arrangementet. Ved å fullføre påmeldingen til et av våre arrangementer bekrefter du at du godtar vår ansvarsfraskrivelse.


SPILLERMØTE
Det gjennomføres et kort spillermøte med registrering og gjennomgang av banen klokken 0900 på turneringsdagen. Dette gjennomføres ved utkast orginalt hull 5.